• Illustratie met sfeerbeeld

Tiny Acker

De Tiny Acker is een duurzaam initiatief waarbij bewoners leven in vrijstaande tiny houses met gemeenschappelijke grond die wordt gebruikt voor verschillende functies.

Tiny houses

Een tiny house is een nieuwe manier van wonen met een duurzame filosofie. Wonen in een klein vrijstaande woning van maximaal 50m2 met een ecologische voetafdruk die zo klein mogelijk is. De Tiny Acker zijn bedoeld voor bewoners met een interesse voor duurzaamheid die bereid zijn om te consuminderen. Deze betaalbare koopoptie houdt in dat er klein wordt gewoond op een relatief klein perceel, maar de gemeenschappelijke ruimte en grond wordt gedeeld onder de bewoners. 

Delen

Op de Tiny Acker leeft iedere bewoner in een vrijstaand huisje met alle privacy die nodig is. De gemeenschappelijke grond kan gebruikt worden voor een gemeenschappelijke schuur of moestuin: de mogelijkheden zijn eindeloos! Er is genoeg vrijheid om een invulling te geven aan je woonomgeving, samen met de andere tiny house bewoners.

Alle leeftijden

Bij voorkeur geschikt voor alleenstaanden of tweepersoonshuishoudens met een duurzame blik op het leven. Juist omdat gezinsleven op deze kleine oppervlakte lastig is. De Tiny Acker is bedoeld voor kopers van alle leeftijden die zich samen inzetten om hun droom te bouwen. De bouwer = de koper = de bewoner! 

Contact

Wil je meer weten of je aanmelden voor deze bouwgroep? Neem dan contact op met initiatiefnemer Pieter Meulendijks via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Zilverackers

Zilverackers
gemeente Veldhoven
Meiveld 1
5501 KA Veldhoven

Telefoon: 14 040
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.