• Illustratie met sfeerbeeld

Veld Hof

Wonen in prachtige natuur met zorg en aandacht voor de biodiversiteit.

Versterking van de biodiversiteit

Met Veldhof willen we laten zien dat het mogelijk is om met elkaar te wonen in verbinding met de aangrenzende natuur. Dit zien wij als onze grootste collectieve opgave: het samen zorgen voor een rijke versterking van de natuur met inheemse soorten tot aan onze voordeuren.

De natuur in de hoofdrol

In Veld Hof worden daarom keuzes gemaakt zoals minimale bestrating en een optimaal geplaatste parkeervoorziening. We maken slim gebruik van compacte woonoplossingen en we maken daarbij goede afspraken over de inrichting van de privé-tuinen en het collectieve landschap. De architectuur voegt zich naar de omringende natuur en ondersteunt en benadrukt deze. Uiteraard wordt in Veld Hof energieneutraal en duurzaam gebouwd, waarbij we gezond verstand en idealen in een goede balans brengen. 

Gemengde samenstelling

Wij streven naar een gemengde samenstelling in levensfase en financiële draagkracht. Diversiteit wordt als een pré gezien. We zoeken wel mensen die zich herkennen in de ambities van het project en bereid zijn het wonen daarop af te stemmen.

Contact

Wil je meer weten of je aanmelden voor deze bouwgroep? Neem dan contact op met initiatiefnemers Anne en Mark de Graaf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.veld-hof.nl.

Logo Zilverackers

Zilverackers
gemeente Veldhoven
Meiveld 1
5501 KA Veldhoven

Telefoon: 14 040
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.