• Illustratie met sfeerbeeld

Woongaard - Parkgroep

Bij de Woongaard-Parkgroep woon je in een landelijke, besloten en dorpse omgeving

Doelgericht

Het ontwerpplan bestaat uit een Woongaardgemeenschap in wording met 50 small, medium en large woningen voor jong en oud. Het betreffen fraaie en betaalbare duurzame huizen in drie typen in diverse varianten die statig en afwisselend geschakeld staan op het woongaardpark. Welkom zijn starters, alleenstaanden, gezinnen, senioren en natuurliefhebbers. 

Rust en uitstraling

De betaalbare huizen bevinden zich aan een erf in een eigentijdse boeren nederzetting rondom een groene en open brink. Er is genoeg ruimte heerlijk op je eigen plek te wonen en te recreëren. De huizen hebben een karkteristieke en elegante uitstraling en bij elkaar ogen ze als een fraai geheel. Het sociale en verenigde karakter van de Woongaard-Parkgroep zorgt voor een fijne, veilige en rustige woonomgeving.

woongaardpark.jpg

Collectief in het groen

Het Woongaardplan wordt omringd door een landelijke omgeving waar men rustig kan genieten van het groen tot aan de voordeur, met de bosrijke natuur vlakbij. Het dorpse karakter van de Woongaard-parkgroep staat centraal, waarbij de bewoners open staan voor een praatje met elkaar en elkaar gedag zeggen op straat.

Gemak en services

Het Woongaardplan voorziet in gemeenschappelijke besparingsvoorzieningen en services op maat en naar wens. Zo is er een gemeenschappelijke dorpspomp temidden van kleinschalige biologische voedselgaarden. Het plan voorziet ook in een gemeenschappelijke huiskamer en een hobby-werkplaats. 

Contact

Wil je graag meer informatie ontvangen of je aanmelden voor deze bouwgroep? Neem dan contact op met Arnoud van der Looij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Zilverackers

Zilverackers
gemeente Veldhoven
Meiveld 1
5501 KA Veldhoven

Telefoon: 14 040
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.