Kerstgroet Zilverackers

We naderen het einde van 2019... Kerst en Oud & Nieuw komen in zicht. Een mooi moment om stil te staan bij alle ontwikkelingen rondom Zilverackers.

Wij kijken ontzettend tevreden terug op het afgelopen jaar. Wij waren positief verrast door alle enthousiaste bouwgroepen die zich bij ons gemeld hebben met mooie plannen. Inmiddels is bekend dat we ruimte hebben voor ruim 135 CPO woningen in Zilverackers. Wij kijken uit naar het nieuwe jaar waarin we deze plekken toe mogen gaan kennen aan de verschillende bouwgroepen.

Als je graag samen met een groep wilt bouwen en wonen in Zilverackers, raden we je aan om je aan te sluiten bij een van de bouwgroepen. Neem vooral een kijkje, er is namelijk voor ieder wat wils!

De kerstvakantie staat voor de deur. Een mooie gelegenheid om na te denken over jouw woondromen. Heb je nog vragen over Zilverackers in het algemeen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt bellen of mailen met Focco Nijssen via 14 040 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nu alvast een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Logo Zilverackers

Zilverackers
gemeente Veldhoven
Meiveld 1
5501 KA Veldhoven

Telefoon: 14 040
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.