Tweede Meet-Up een groot succes!

De tweede Zilverackers Meet-Up was weer een succes! Het enthousiasme voor dit project was de hele avond voelbaar.

Al tijdens de inloop wisten de potentiële samenbouwers elkaar meteen te vinden of herkenden ze elkaar van de vorige meeting.

Nadat projectleider Jack de Graaf had verteld over het bouwproces konden de (inmiddels al negen!) bouwgroepen hun bijzondere idee of plan pitchen. Leuk om te zien dat alle ideeën steeds meer vorm krijgen en hoe enthousiast de initiatiefnemers hun idee of uitgewerkte plan delen!

Rond de tafels
Na het pitch-gedeelte konden de deelnemers van de Meet-Up elkaar ontmoeten. De pitches hadden effect, want meteen liepen de bezoekers naar de verschillende tafels om een praatje te maken of om meer informatie te vragen. Op de tafels werden plattegronden uitgestald en contactgegevens uitgewisseld. Er waren ook professionele procesbegeleiders aanwezig, die bouwgroepen kunnen begeleiden bij het werkelijk maken van hun droom.

Zin in Zilverackers
Bovenal waren mensen gezellig en productief met elkaar aan het kletsen: je kon in de zaal voelen dat er iets bijzonders aan de gang was, en dat iedereen vooral heel veel zin heeft om samen dit bijzondere project tot een succes te maken!

Hanna en Stefan
‘Eigenlijk zijn er weinig betaalbare mogelijkheden voor starters op dit moment. Dit project vonden we super leuk juist omdat het ook samen bouwen is voor een betere wereld. Die duurzame inslag vinden we ook belangrijk.'

Ellie
‘Ik ben hier samen met mijn dochter en schoonzoon om te kijken of we ergens dicht bij elkaar kunnen gaan wonen. Het Woongaardpark spreekt erg aan. Eigenlijk woon ik al heel fijn maar om samen zoiets te starten lijkt me geweldig!’

Johan en Beatrix
‘We zijn hier omdat het gemengde wonen ons zo aanspreekt. Juist met verschillende leeftijden door elkaar, we hopen dat we dan weer zoals vroeger dat gemeenschapsgevoel voelen en dat je bij je buren kan aankloppen voor een praatje of een kopje suiker.’

Meer weten?
Wil je meer weten over Zilverackers? Neem dan een kijkje op deze website! Voor specifieke vragen kan je altijd contact opnemen met Focco Nijssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aanmelden voor een bouwgroep? Kijk dan bij het kopje bouwgroepen op deze website!

Logo Zilverackers

Zilverackers
gemeente Veldhoven
Meiveld 1
5501 KA Veldhoven

Telefoon: 14 040
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.