18 zelfbouwkavels in verkoop!

De verkoop van 18 vrije zelfbouwkavels in Zilverackers is gestart. Vanaf nu kun je je inschrijven op jouw kavelnummer naar voorkeur via je persoonlijke account omgeving. Het kavelaanbod en alle verkoopinformatie met o.a. de kavelpaspoorten vind je via onderstaande link. De inschrijving sluit op woensdag 5 juni 2024 om 9:00 uur. 

BEKIJK HET AANBOD EN SCHRIJF JE IN 

18 kavels verspreid over 3 buurten

De 18 vrije zelfbouwkavels bevinden zich verspreid over 3 buurten in Zilverackers. In de buurten De Nieuwe ErvenWonen in de Natuur en Het Bosackers gehucht Noord en Zuid. Klik op de hiervoor genoemde buurten voor meer informatie over de buurt en de bijbehorende kavels.

Aanmelden en account aanmaken

Meld je aan via 'Aanmelden' in het 'Menu' in bovenstaande link en vul het formulier in. Na het invullen ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een e-mail met de inloggegevens voor jouw persoonlijke account. In jouw accountomgeving vind je alle verkoopinformatie over de zelfbouwkavels met o.a. de kavelpaspoorten en bijbehorende verkoopdocumenten. 

Inschrijving compleet maken

Om je inschrijving compleet te maken doorloop je de stappen van het 'inschrijfformulier' in je account zoals het doorgeven van je persoonlijke gegevens en je kavelvoorkeuren. Na het ondertekenen is je inschrijving compleet. Let op: inschrijven kan tot en met woensdag 5 juni, 9:00 uur