Het Bosacker gehucht

Het Bosacker Gehucht is een buurtje dat voor een deel aan het zuiden van de 'Eindhovensebaan'. Op de overgang van twee verschillende landschappen. Hier komen koopwoningen, bouwgroepen, zelfbouwkavels en plekken om te ondernemen.

Zelfbouwkavels

Het Bosackers gehucht Noord

1 vrije zelfbouwkavel in Bosackers gehucht Noord is in verkoop. Zoals de naam al doet vermoeden woon je op kavel 1 omringd door een prachtig bos. De sfeer van het bos is goed voelbaar doordat je omgeven bent door grote bomen. Hierdoor waan je je letterlijk in het bos.

De bestaande woningen in Bosackers gehucht Noord hebben een eigentijdse stijl en een geheel eigen identiteit gekregen, door het eerder gekozen kleurenpallet. Voor de woning op kavel 1 ben je helemaal vrij in het kiezen van jouw bouwstijl. Zolang de kleuren maar overeenkomen en er een connectie met de omliggende woningen is.

Het Bosackers gehucht Zuid

In Bosackers gehucht Zuid zijn 3 kavels in verkoop. Deze 3 kavels bevinden zich naast elkaar langs de Eindhovensebaan. Hier woon je eigentijds, met het groen naast de deur. In de omgeving is veel aandacht voor de natuur en het groen. Aan het oude lint van de Eindhovensebaan bepalen grote laanbomen de sfeer. Jouw droomhuis wordt hier werkelijkheid doordat je helemaal wordt vrijgelaten en mag bouwen in je eigen stijl.

Koopwoningen

De ontwikkeling van Bosacker bestaat uit fase Noord en fase Zuid. Bekijk het aanbod van vastgoedontwikkelaar Land 's-Heeren

CPO bouwgroepen

Hier gaan Boserf en Klein Oers samen bouwen met een groep. Lees meer over de bouwgroepen.