De Nieuwe Erven

Een buurt gemaakt om te delen. Aan het zuiden van Huysackers liggen drie groepen bouwgrond, met de naam: de Nieuwe Erven. Deze buurt heeft de perfecte indeling om samen met anderen te wonen! Naast een aantal bouwgroepen en zelfbouwkavels komen hier ook huurwoningen.

Zelfbouwkavels

In De Nieuwe Erven zijn 9 kavels te koop. In deze buurt bepalen diverse woningen rondom ‘boeren erven’ het beeld. Hier is het landschap altijd dichtbij. Tussen de erven door liggen paden die bijdragen aan de kwaliteit van wonen op deze plek. Verspreid door de erven vind je onder andere fruitbomen, waar de straatnamen naar vernoemd zijn.

Je bouwt hier een eigentijdse, moderne schuurwoning in kempische stijl of een woning die opgaat in de natuur door gebruik te maken van horizontale belijning. Ook kun je gaan voor een bouwstijl die verwijst naar boerderijen die aan een boerenerf liggen. Kies naast baksteen ook voor houtachtige materialen of glas dat bijdraagt aan een modern beeld.

Huurwoningen

Woningcorporatie 'thuis ontwikkelt hier een aantal sociale huurwoningen. Bekijk het aanbod van 'thuis hier. Bekijk hier het aanbod van De Dommel

CPO bouwgroepen

Hier gaan Woongaard en Zilverhof samen bouwen met een groep. Lees meer over de bouwgroepen.